Web copywriting

Web copywriting, ofwel teksten voor online platformen als een website of blogkanaal, moet altijd en overal to the point zijn. Omdat u de lezer niet om, maar recht in uw tuin wilt leiden. En dat zonder zijn tijd te vermorsen. Want met één ongeduldige klik kunt u een potentiële klant voorgoed kwijt zijn. Steek dus zeker uw tijd in goede online content. Waar een wil is, is een web!

Bij copywriting draait alles om overtuigen. Maar hoe valt uw boodschap op tussen al die andere, concurrerende webteksten? Heel eenvoudig: met webcopy die uw lezer vanaf de eerste zin bij de lurven grijpt en vervolgens niet meer loslaat. Die het enige juiste antwoord biedt op de vraag van iedere consument: what’s in it for me? Kortom, web copywriting moet de klant en zijn wensen centraal stellen, niet de maker en zijn troeven.

Uw webtekst, onze uitdaging

Wilt u overtuigende, gebalde copy voor uw website, webshop, blogkanaal, social media-forum of ander elektronisch platform? Reken op Seriewoordenaar voor een resultaat dat de online lezer overtuigt, omdat het hem persoonlijk aanspreekt. Als u dan wenst, houden wij bij het schrijven maximaal rekening met SEO. De principes daarvan hebben wij vlot in de vingers. Vooral dan het basisprincipe ‘content is king’, dat aangeeft dat de inhoud altijd primeert. U schrijft namelijk niet voor zoekmachines, maar voor mensen van vlees en bloed.

Web copywriting in verschillende domeinen

Webteksten vormen samen een serieuze vlag, die veel ladingen dekt. Het kan uiteraard gaan om (SEO-geoptimaliseerde) content voor uw website of webshop, maar even goed om een:

Seriewoordenaar heeft jarenlange ervaring met die verschillende vormen van web copywriting. Laat ons weten wat u van uw copy verwacht, en wij weven een overtuigend en altijd overzichtelijk web van woorden.