Copywriter Seriewoordenaar: daderprofiel

U wilt een trefzekere tekst die de lezer raakt. Een verleidende slogan. Een tintelend verslag van uw evenement. Maar u hebt geen tijd om dat zelf te doen, of schakelt liever  een specialist in. Copywriter en (eind)redacteur Seriewoordenaar brengt u in geen tijd bij uw zinnen.

Seriewoordenaar wil een partner zijn die mee denkt over het totaalplaatje (doelgroep, invalshoek, gewenst effect … ) en pas dan met de enige juiste woordoplossing komt. Een tekst die glashelder het antwoord formuleert op de vraag die iedere (potentiële) klant of leverancier zich stelt: what’s in it for me?

Copywriter met voorgeschiedenis

Om uw partner te kunnen zijn, moeten we eerst kennismaken. Zaakvoerder Hannes Dedeurwaerder begon in 2005 als redacteur bij VN Productions, waar hij de redactie deed van B2C- (Videonews, cineFeel) en B2B-magazines (DVD Bizz, Videobizz).

In 2008 werd hij freelancer en kon hij meteen aan de slag als journalist bij Het Laatste Nieuws, waar hij de actualiteit rond onderwijs en cultuur opvolgde (hoewel hij de film– en daarnaast boekrecensies niet opgaf).

Omdat hij intussen ook heel wat andere schrijfopdrachten krijgt, richt hij in 2011 Seriewoordenaar bvba op, een copywriting-, redactie- en eindredactiebureau. In de naam schuilt meteen ook de ambitie: rake teksten schrijven. Kortom, hij is een man van uw woord.

Veelzijdig schrijfwerk

Anno vandaag schrijft Seriewoordenaar voor een veelzijdig klantenbestand in de meest uiteenlopende thema’s en genres: lifestyle, B2B, culinair, HR, vastgoed, projectontwikkeling, enzovoort. Zowel online als offline, zowel B2B als B2C.

Wilt u een pittige slogan? Scherpe publireportage? Boeiende whitepaper? Of zoekt u een eindredacteur die uw teksten grondig corrigeert of helemaal herschrijft, zonder dat aan de boodschap wordt geraakt? Dankzij Seriewoordenaar en zijn flexibele pen zullen uw woorden – letterlijk – nooit tekort schieten.

Benieuwd welke meerwaarde Seriewoordenaar uw bedrijf kan bieden? We zijn maar een seintje verwijderd!

Reken voor een goed geschreven of herschreven tekst op de ervaring van copywriter Seriewoordenaar.

Woorden van copywriter Seriewoordenaar schieten nooit tekort.