SEO copywriting

SEO copywriting is van wezenlijk belang. Want het internet telt anno 2016 miljoenen teksten op miljoenen websites, en de uwe moeten daarin op één of andere manier gevonden worden. SEO copywriting zorgt voor gerichte teksten, die eerst door de zoekmachines en vervolgens de lezers omarmd worden. En wie gerichte teksten wil, doet logischerwijs een beroep op een copywriter met een vizier op scherp. Zoals Seriewoordenaar.

SEO staat voor Search Engine Optimization: uw webteksten worden geoptimaliseerd voor zoekrobots als Google, die ze vervolgens bovenaan plaatsen bij de zoekresultaten. Want een website is, als de designer wat wil meewerken, een mooi hotel: uitnodigend, praktisch, en voorzien van alles om de gasten een mooie tijd te laten beleven. Maar wat ben je met je fraaie etablissement als niemand de weg er naartoe vindt? Of zelfs nog nooit van de naam van het hotel heeft gehoord? SEO baant de weg, zet de richtingsaanwijzers uit en loodst de virtuele bezoeker feilloos naar de ingang.

SEO copywriting: trefwoorden zijn alles

Wat wilt u met uw webpagina’s bereiken? Meer trafiek genereren? Verkoop stimuleren? Nieuwe medewerkers aantrekken? Als we de doelstelling kennen, stellen we een trefwoordenonderzoek in. Maar met de juiste woorden of woordgroepen is de kous niet af. De resulterende, SEO-geoptimaliseerde webteksten moeten vooral goed geschreven zijn, zodat ze niet alleen Google, maar ook de lezer overtuigen.

SEO boven!

Ons engagement stopt niet bij de oplevering. Want wij evalueren regelmatig de zoekresultaten. Zijn die niet bevredigend? Dan herschrijven en verfijnen we de teksten, sturen we de focus bij en toetsen die aan gelijkaardige webteksten. Tot we copy hebben die op alle vlakken helemaal bovenaan prijkt.

Write here, write now

Wij zorgen ervoor dat het SEO-plaatje klopt. En dat uw teksten aangenaam om lezen zijn. Geen zinnen volgestouwd met trefwoorden, maar trefzekere, vloeiende en overtuigende zinnen. Waarmee u hoe dan ook scoort. SEO you soon voor het schrijven van uw succesverhaal?