Doeltreffende teksten schrijven

Teksten schrijven is – letterlijk – de zin van het bestaan van Seriewoordenaar, copywriter met vestiging in GentMaar niet zomaar teksten: wij maken zonder uitzondering werk van copy die zijn doel niet kan missen. Daarom vinden wij het hele traject – van briefing tot oplevering – zo belangrijk, en krijgt u deze garanties:

 • een luisterend oor

  Welke meerwaarde verwacht u van de copywriter of redacteur? Welk effect wilt u bereiken bij de doelgroep? Pas wanneer we dat allemaal écht weten, gaan we met het teksten schrijven aan de slag. Zodat u een resultaat krijgt dat perfect aansluit bij uw verwachtingen.

 • aandacht voor uw stijlwensen

  Wat wilt u vertellen en hoe moet het gebracht worden? Deze twee vragen zullen doorheen het project onze leidraad zijn. En stuur ons gerust bij wanneer u dat nodig acht.

 • grondige briefing

  Goede teksten schrijven begint bij een goede briefing. Verkiest u een telefonisch interview? Stuurt u liever alle ruwe materiaal alles via mail? Of legt u graag alles face-to-face uit? U kiest de briefing waar u zich het beste bij voelt, en wij passen ons met plezier aan.

 • kwaliteit op tijd

  Alleen een foutloze, messcherpe tekst gaat hier de deur uit. Maar los van die kwaliteit houden wij ook de afgesproken timing in het vizier. U krijgt uw tekst(en) op tijd. Hoe strak de deadline ook is.

 • een partner van a tot z

  De invalshoek aanpassen aan het onverwachte nieuwe design? Extra input voor onze opgeleverde tekst? U vraagt, wij herschrijven. U krijgt standaard één correctieronde on the house.

 • focus, focus, focus

  Seriewoordenaar is een bureau van copywriters en (eind)redacteurs. Teksten schrijven is onze corebusiness. Maar wat als u ook grafische opmaak of foto’s wenst? Geen probleem, wij hebben genoeg specialisten in ons netwerk.

Ook uw teksten schrijven?

Overtuigd door onze garanties, werkwijze en kwaliteitsbelofte? Dan schrijven wij binnenkort misschien ook wel uw teksten. Geef ons een seintje, we zitten zo snel mogelijk samen om woorden te wisselen. U vindt ons copywritingkantoor in Gent.

Teksten schrijven: ons ambacht, uw resultaten

Teksten schrijven: ons ambacht, uw resultaten