Blog schrijven

Een blog schrijven betrekt werknemers meer bij het bedrijf. Het geeft uw klanten inzicht geven in uw werkwijze. Het verleidt en overtuigt prospects aan de hand van interessante tips. Het helpt uw website ook hoger te scoren Google, dankzij nieuwe tekstinput. Allemaal voordelen, die dus ook aantonen hoe belangrijk het is uw blog in handen te geven van een goede copywriter. Zoals Seriewoordenaar uit Gent.

Een goede blog schrijven is niet evident. Maar als het lukt, zijn de troeven navenant: niet alleen zoekmachines, maar ook lezers kunnen overstag gaan. Een mooi voorbeeld is The Whole Story, de blog van voedingsgroep Whole Foods. Lezers vinden er niet alleen info over producten, maar ook recepten, nieuwigheden, en zelfs dieettips. Zo ontstaat een heel interessante interactie met de (potentiële) klant. En daar is toch elk ambitieus, modern bedrijf naar op zoek?

Blog schrijven: niet zonder risico

Maar er zijn drie problemen, of tenminste uitdagingen: de blogs moeten effectief geschreven worden. Liefst in een ijzeren regelmaat verschijnen. En ze moeten ook nog eens relevant zijn. Want voorgekauwde kost lust niemand, en ook Google heeft al snel door dat u rond de pot draait. Anders gezegd: een blog schrijven én onderhouden is een niet te onderschatten verantwoordelijkheid.

Regelmatig bloggen is gezond

Seriewoordenaar neemt die verantwoordelijkheid graag van u over. Het enige wat we nodig hebben, is een voorzet: een thema, invalshoek, idee, of ruwe schets. Daarmee kunnen we aan de slag. Het resultaat? Een frisse, meeslepende tekst. Hoe technisch of complex het onderwerp ook mag zijn.

Seriewoordenaar aan de slag met uw blog?

Hebt u niet de tijd om op gezette tijden een blog te schrijven? Voelt niemand in uw team zich geroepen? Neem geen risico en schakel Seriewoordenaar in, copywriter uit Gent. Met onze vlotte pen verpakken we feilloos elke boodschap. En we stellen maar wat graag eigen onderwerpen voor. Want wij zitten nooit om woorden verlegen. Laat iets weten!