Ghostwriting: laat uw boek schrijven

Ghostwriting kan u heel wat kopzorgen besparen. Want stel dat u uw onvergetelijke reis graag met de wereld wilt delen. Of dat u uw memoires op papier wenst te zetten. Of dat binnenkort met een bedrijfsblog wilt beginnen. Maar u hebt niet de vereiste tijd, de scherpe pen of de inspiratie om dit project zelf aan te vatten. Dan kan Seriewoordenaar u als ghostwriter ongetwijfeld uit de nood én uit uw woorden helpen.

Als ghostwriter zijn wij geen naamloze en anonieme geest – zoals dat in de nochtans prima film The Ghost wel het geval is maar een partner, die samen met u schrijft en non-stop met u in dialoog staat. Waarom? Omdat we alleen zo zeker zijn van het best mogelijke resultaat. Want uiteindelijk bent u het die aan het woord komt.

Ghostwriting en ghost-rewriting

Seriewoordenaar schrijft graag voor u een boek, cursus, speech, literaire tekst, eindverhandeling, whitepaper, of wat voor tekst dan ook waarvan u eigenlijk de auteur bent. Of zoekt u misschien eerder naar een ‘ghost-rewriter’? Iemand die al uw teksten grondig herschrijft en topfit maakt? Ook dat is geen probleem. En uiteraard letten wij er dan zeker op dat uw stijl of structuur zeker niet in het gedrang komt.

Ook blogs en columns schrijven

Ghostwriting dus. Maar schakel ons daarnaast gerust in om uw blogs of columns te schrijven. Of het (wekelijkse/maandelijkse … ) voorwoord voor uw bedrijfsblad of personeelsmagazine, in naam van de CEO. Of een diepgravend interview. Vertel ons wat uw boodschap is, wij schrijven een tekst die helemaal rijmt met uw (huis)stijl en bedrijfsfilosofie. En dat doen we graag anoniem. Want het is de klant die moet scoren – wij zijn tevreden als u dat bent.

Zin in onze zinnen? Laat ons iets weten, we komen ongetwijfeld tot een geestige samenwerking.

Ghostwriting: een vak apart

Ewan McGregor: ghostwriting voor de premier in, euh, The Ghost.