Advertentie schrijven

Een advertentie schrijven is een evenwichtsoefening: in het slechtste geval levert het een schreeuwerige verkooptekst op, in het beste geval een onweerstaanbare versiertruc van uw bedrijf, product of dienst. Seriewoordenaar, copywriter uit Gent, helpt u graag  om uw (potentiële) klanten met de juiste woorden te verleiden.

Uw advertentie moet overtuigen. Maar op de juiste manier. Niet door de eigen lof te zwaaien, maar de lezer te verleiden met het énige juiste antwoord op zijn welbekende vraag ‘what’s in it for me?’. De beste reclametekst creëert een behoefte en meteen ook de oplossing. Of zoals deze website het treffend verwoordt: “Until a need is recognized, it simply doesn’t matter how great your product or service is“.

Prikkelende zinnen

Kwaliteit spreekt eigenlijk voor zich, maar een overtuigende advertentie kan de beste ambassadeur zijn. De kunst bestaat er in de lezer te treffen met weinig, maar goed gekozen woorden. Die hem prikkelen om iets te doén – uw winkel bezoeken, uw brochure aanvragen, intekenen op de nieuwsbrief, enzovoort. Seriewoordenaar schrijft een rake reclametekst, die gegarandeerd het effect heeft dat u wilt bereiken.

Alleen op papier de sterkste?

Online of op papier: het komt er met uw advertentietekst op aan het verschil te maken. Op te vallen in die veelheid aan marketing die de consument dagelijks overspoelt. Maar hoe bereikt u dat? Door de zorgvuldig verwoorde boodschap te combineren met een sprekend design, en zo te komen tot een reclametekst die de lezer vastgrijpt en niet meer loslaat. Een perfect huwelijk tussen woord en beeld.

Advertentie schrijven? U krijgt ons woord

Droomt u van een messcherpe advertentie die de krantenlezer of websitebezoeker van zijn stoel blaast? Een reclametekst die zegt waar het echt op staat, zonder ballast? Zoek niet verder: u krijgt ons woord. Geef ons een seintje, ons Gentse copywritingbureau schrijft een advertentie die letterlijk wérkt. Vandaag nog als het moet.